Onze Sponsoren

Hans Verbeek Interieurbouw

Vakwerk op maat voor particulier, horeca en bedrijf. Alle werkzaamheden in en rondom je huis of bedrijf zijn bij Hans in vertrouwde handen. Bezoek de website voor meer informatie


Fluidics Instruments

Fluidics Instruments B.V. was established in 1977 and since then is showing a steady growth. The company is specialised in development and manufacturing of atomisers, nozzles, burnerlances and related products for oil burners. To achieve an optimal technical solution together with the customer, our engineering team likes to be involved in an early stage of development.

Quality management

Fluidics Instruments B.V. is certified according to NEN-EN-ISO 9001. This implies constantly improving and optimizing the quality control system. Our company is also certified by TÜV CERT Certification Body for Pressure Equipment. We operate in accordance to the European Directive 2014/68/EU. This allows us to affix the CE marking to pressure equipment. (CE0035)


Cafe de Strijpse Ketel

 

Wie heeft er niet zijn 3e helft gespeeld of het weekend ingedronken in de gezelligste huiskamer van Strijp. Erwin en zijn team zorgen dat U zich uit toch thuis voelt. Loop gerust eens binnen.....

 


Coppo - Juveniel

 

COPPO  is de specialist op het gebied van veilig onbreekbare,vaatwasmachine bestendig, volledig recyclebaar,

 herbruikbare kunststof drinkglazen.

Neem een kijkje in onze webshop voor  ons uitgebreide aanbod  met mogelijkheid tot online bestellen.

Kunt u niet vinden wat u zoekt  of houdt u niet van online bestellen ? stuur een mail of bel ons gerust even!

E:  info@coppo.nl         T:  040-2842731        

 


Drukkerij van Laarhoven

Folders, flyers, placemats of sticker, posters briefpapier of enveloppen, je kunt het zo gek niet bedenken of bij Drukkerij van Laarhoven weten ze het te bedrukken met Uw naam, logo of wat U maar wil. Ook voor sportprijzen kunt U hier terecht. Bezoek de website voor meer info en contact.

 


Activiteiten Commissie        rkvv Brabantia

Veelzijdig, alom aanwezig en altijd op zoek naar mensen. Gezellig clubke vrijwilligers onder de bezielende leiding van Koos van den Oord.. Heeft U zin om iets voor den Brab te doen, laat het weten

 


Administratiekantoor                 Toine Dekkers

Administratiekantoor Toine Dekkers verzorgt de administratie van bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf. Ons administratiekantoor biedt expertise op verschillende administratieve disciplines. Van jaarrekeningen tot begrotingen en van fiscale aangiften tot startersbegeleiding. 

 

Administratiekantoor Toine Dekkers is als zelfstandig en vooruitstrevend administratiekantoor gericht op het op zorgvuldige wijze voeren van uw volledige boekhouding. Wij verzorgen de boekhouding snel, degelijk en betrouwbaar. Zonder al te veel opsmuk en zonder al te veel poeha. In cijfers zijn we nu eenmaal beter dan in woorden. En we prefereren getallen boven letters! En zo hoort het natuurlijk ook bij een administratiekantoor!

 

Administratiekantoor Toine Dekkers kan alle onderdelen van uw financiële administratie verzorgen.

Startersbegeleiding

Starters adviseren en begeleiden we bij:

 • het opzetten van eenvoudige boekhouding;
 • het gebruik van software (Exact) voor uw boekhouding ;
 • de keuze van de bedrijfsvorm (eenmanszaak, freelance, etc).

De Ballenkoning

De smaak en recept van deze gehaktbal is uniek. De gehaktballen van De Ballenkoning worden met veel aandacht met de hand gedraaid. Door het unieke recept en smaak van de gehaktbal krijgt de gehaktbal van De Ballenkoning steeds meer fans in de regio. ‘we maken deze gehaktbal al weer 40 jaar, maar vijf jaar geleden hebben we besloten om de gehaktbal een eigen identiteit te geven.  Hieruit is de naam ‘Ballenkoning’ gekomen.  Door de koerswijziging wordt de gehaktbal steeds bekender door heel Nederland en heeft inmiddels een landelijke distributie. Maar we verkopen niet alleen gehaktballen maar ook worstenbroodjes, twisters, balburgers,  gehaktstaven en rundvlees hamburgers. Alle producten worden met de hand gemaakt en kennen een eigen úniek’ recept.’ Bezoek de website voor meer info.


Fifteen Sign

Welkom bij Fifteen Sign! Goed dat u ons gevonden heeft want Fifteen Sign is hét adres voor reclame-uitingen (signs) in de breedste zin van het woord. Alles wat u bij ons aan reclameproducten bestelt is van de hoogste kwaliteit en wordt supersnel geleverd. Wij werken uitsluitend met partners die net als ons gaan voor het beste. We zijn een snelgroeiend bedrijf, gediplomeerd in het signvak, en hebben een prachtige portfolio opgebouwd. Kijk maar eens rond in onze wereld van reclameproducten en u zult enthousiast zijn! Een groot aantal producten kunt u via deze site rechtstreeks bestellen. Maar u kunt ons natuurlijk ook bellen voor uw orders, vragen en opmerkingen. U krijgt altijd een gediplomeerde vakman aan de lijn die met u meedenkt. Tot gauw!

Fifteen Sign
Fifteen Sign

Mollen Sanitair en Loodgieterswerken

Meer dan 300 wedstrijden in het eerste van Brabantia, gewaardeerd om zijn degelijkheid en continuïteit. Kwaliteiten die in zijn werk terugkomen.

Vakmanschap is Meesterschap....


De Kade Post

De Kade Post: Uw postkantoor in Eindhoven

De Kade Post is als officieel PostNL Businesspoint uw dienstverlener voor:

 • Post en pakketzegels
 • Postpakken en enveloppen
 • Aannemen van brieven, pakketten en aangetekende post (wereldwijd)
 • Aannemen van partijenpost
 • Postbussenbeheer

Om het u als klant nog gemakkelijker te maken, kunt u nu ook al uw drukwerk bij ons uit handen geven. Zo bieden wij onze zakelijke klanten een totaalpakket, van productie tot levering. Daarnaast kunt u als ondernemer tegen gereduceerde prijzen reclame uiten richting de dagelijkse honderden bezoekers van De Kade Post.

Naast onze dienst- en serviceverlening voor post en pakketten, kunt u ook in ons postkantoor terecht voor:

 • Kentekenregistratie
 • Stomerij
 • Krasloten en Toto
 • Bel- en game-tegoed
 • Cadeaubonnen
 • Kleine kantoorartikelen voor de zakelijke markt

Bent u geïnteresseerd in onze dienst- en serviceverlening? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden tijdens een bezoek aan ons Postkantoor in Eindhoven of via email  info@dekadepost.nl.


Frans het IJzermanneke

Voor al Uw metaal afval,wasmachines en koelkasten, U wil er vanaf, Frans komt het halen. Slechts 1 telefoontje verwijdert....


CV Brabantia

Uw reclame hier/???