Onze Sponsoren

Hans Verbeek Interieurbouw

Vakwerk op maat voor particulier, horeca en bedrijf. Alle werkzaamheden in en rondom je huis of bedrijf zijn bij Hans in vertrouwde handen. Bezoek de website voor meer informatie


Fluidics Instruments

Fluidics Instruments B.V. was established in 1977 and since then is showing a steady growth. The company is specialised in development and manufacturing of atomisers, nozzles, burnerlances and related products for oil burners. To achieve an optimal technical solution together with the customer, our engineering team likes to be involved in an early stage of development.

Quality management

Fluidics Instruments B.V. is certified according to NEN-EN-ISO 9001. This implies constantly improving and optimizing the quality control system. Our company is also certified by TÜV CERT Certification Body for Pressure Equipment. We operate in accordance to the European Directive 2014/68/EU. This allows us to affix the CE marking to pressure equipment. (CE0035)


Cafe de Strijpse Ketel

 

Wie heeft er niet zijn 3e helft gespeeld of het weekend ingedronken in de gezelligste huiskamer van Strijp. Erwin en zijn team zorgen dat U zich uit toch thuis voelt. Loop gerust eens binnen.....

 


Coppo - Juveniel

 

COPPO  is de specialist op het gebied van veilig onbreekbare,vaatwasmachine bestendig, volledig recyclebaar,

 herbruikbare kunststof drinkglazen.

Neem een kijkje in onze webshop voor  ons uitgebreide aanbod  met mogelijkheid tot online bestellen.

Kunt u niet vinden wat u zoekt  of houdt u niet van online bestellen ? stuur een mail of bel ons gerust even!

E:  info@coppo.nl         T:  040-2842731        

 


Drukkerij van Laarhoven

Folders, flyers, placemats of sticker, posters briefpapier of enveloppen, je kunt het zo gek niet bedenken of bij Drukkerij van Laarhoven weten ze het te bedrukken met Uw naam, logo of wat U maar wil. Ook voor sportprijzen kunt U hier terecht. Bezoek de website voor meer info en contact.

 


Activiteiten Commissie        rkvv Brabantia

Veelzijdig, alom aanwezig en altijd op zoek naar mensen. Gezellig clubke vrijwilligers onder de bezielende leiding van Koos van den Oord.. Heeft U zin om iets voor den Brab te doen, laat het weten

 


Administratiekantoor                 Toine Dekkers

Administratiekantoor Toine Dekkers verzorgt de administratie van bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf. Ons administratiekantoor biedt expertise op verschillende administratieve disciplines. Van jaarrekeningen tot begrotingen en van fiscale aangiften tot startersbegeleiding. 

 

Administratiekantoor Toine Dekkers is als zelfstandig en vooruitstrevend administratiekantoor gericht op het op zorgvuldige wijze voeren van uw volledige boekhouding. Wij verzorgen de boekhouding snel, degelijk en betrouwbaar. Zonder al te veel opsmuk en zonder al te veel poeha. In cijfers zijn we nu eenmaal beter dan in woorden. En we prefereren getallen boven letters! En zo hoort het natuurlijk ook bij een administratiekantoor!

 

Administratiekantoor Toine Dekkers kan alle onderdelen van uw financiële administratie verzorgen.

 


De Ballenkoning

De smaak en recept van deze gehaktbal is uniek. De gehaktballen van De Ballenkoning worden met veel aandacht met de hand gedraaid. Door het unieke recept en smaak van de gehaktbal krijgt de gehaktbal van De Ballenkoning steeds meer fans in de regio. ‘we maken deze gehaktbal al weer 40 jaar, maar vijf jaar geleden hebben we besloten om de gehaktbal een eigen identiteit te geven.  Hieruit is de naam ‘Ballenkoning’ gekomen.  Door de koerswijziging wordt de gehaktbal steeds bekender door heel Nederland en heeft inmiddels een landelijke distributie. Maar we verkopen niet alleen gehaktballen maar ook worstenbroodjes, twisters, balburgers,  gehaktstaven en rundvlees hamburgers. Alle producten worden met de hand gemaakt en kennen een eigen úniek’ recept.’ Bezoek de website voor meer info.


Fifteen Sign

Welkom bij Fifteen Sign! Goed dat u ons gevonden heeft want Fifteen Sign is hét adres voor reclame-uitingen (signs) in de breedste zin van het woord. Alles wat u bij ons aan reclameproducten bestelt is van de hoogste kwaliteit en wordt supersnel geleverd. Wij werken uitsluitend met partners die net als ons gaan voor het beste. We zijn een snelgroeiend bedrijf, gediplomeerd in het signvak, en hebben een prachtige portfolio opgebouwd. Kijk maar eens rond in onze wereld van reclameproducten en u zult enthousiast zijn! Een groot aantal producten kunt u via deze site rechtstreeks bestellen. Maar u kunt ons natuurlijk ook bellen voor uw orders, vragen en opmerkingen. U krijgt altijd een gediplomeerde vakman aan de lijn die met u meedenkt. Tot gauw!


Mollen Sanitair en Loodgieterswerken

Meer dan 300 wedstrijden in het eerste van Brabantia, gewaardeerd om zijn degelijkheid en continuïteit. Kwaliteiten die in zijn werk terugkomen.

Vakmanschap is Meesterschap....


De Kade Post

De Kade Post: Uw postkantoor in Eindhoven

De Kade Post is als officieel PostNL Businesspoint uw dienstverlener voor:

 • Post en pakketzegels
 • Postpakken en enveloppen
 • Aannemen van brieven, pakketten en aangetekende post (wereldwijd)
 • Aannemen van partijenpost
 • Postbussenbeheer

Om het u als klant nog gemakkelijker te maken, kunt u nu ook al uw drukwerk bij ons uit handen geven. Zo bieden wij onze zakelijke klanten een totaalpakket, van productie tot levering. Daarnaast kunt u als ondernemer tegen gereduceerde prijzen reclame uiten richting de dagelijkse honderden bezoekers van De Kade Post.

Naast onze dienst- en serviceverlening voor post en pakketten, kunt u ook in ons postkantoor terecht voor:

 • Kentekenregistratie
 • Stomerij
 • Krasloten en Toto
 • Bel- en game-tegoed
 • Cadeaubonnen
 • Kleine kantoorartikelen voor de zakelijke markt

Bent u geïnteresseerd in onze dienst- en serviceverlening? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden tijdens een bezoek aan ons Postkantoor in Eindhoven of via email  info@dekadepost.nl.


Bij de Greef

 

17 oktober 2016 opende Bij de Greef haar deuren. In onze sfeervolle en gezellige lunchroom aan het Trudoplein, kunt u genieten van de lekkerste (luxe) broodjes, soepen, salades en nog veel meer heerlijke lunchgerechten die elke dag vers worden bereid.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor heerlijke luxe speciale koffies.

Toch liever een “gewone” koffie? Bij de Greef kan het allemaal ook in combinatie met de lekkerste huisgemaakte gebakjes, taartjes en andere lekkernijen.


LvM

LvM licht en geluid is een nieuw bedrijf in Eindhoven met betrekking tot verhuur van licht en geluid. Ook voor Uw feest of partij kan Luc de muziek en het geluid verzorgen.


ETS

 

ETS Zakelijke Dienstverlening verzorgt alle diensten voor een ondernemer, startend en gevorderd, op het gebied van administratie, accounting, belastingen en bedrijfseconomisch. De meeste ondernemers zitten niet te wachten op alle bijkomende lasten van het hebben van een eigen onderneming, en ETS is er om dit uit handen te nemen. Van het opzetten en verwerken van de administratie, via het opstellen van de jaarstukken tot aan de aangiften voor alle soorten belasting. Ook voor financiële adviezen, prognoses en personeelszaken bent u aan het juiste adres. ETS kenmerkt zich door haar uiteenlopende klantenkring op ieder gewenst niveau te bedienen. Neem contact op met ons via 040-2430999 of info@ets.nl voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek en we zullen zien wat we voor u kunnen betekenen!


The Ottoman

The Ottoman is een moderne Turkse eethuis in Eindhoven. Wij hebben een unieke formule en bieden heerlijke gerechten die met liefde, vakmanschap en kwaliteit worden bereid. Talloze specialiteiten uit de Turkse keuken worden dagelijks vers bereid! Ook hebben verschillende Turkse delicatessen zoals kazen, olijven en andere mediterraanse hapjes. Binnen onze restaurant bieden wij plaats voor ruim 30 personen. Ook bieden wij catering aan bedrijven, instellingen en particulieren.

The Ottoman biedt oneindig veel overheerlijke mogelijkheden!


Restaurant Sala Thai

Restaurant Sala Thai bevindt zich op een rustige locatie, tegen het centrum van Eindhoven aan, nabij de Gestelse straat en de Hoogstraat.(Staringstraat 31).

 • Hier kunt u terecht als u wilt genieten van de authentieke Thaise keuken. Eigenaren zijn nog steeds Sutee Tripin en Xander van Balen sinds het begin.
  Chefkoks zijn Sutee en Preeda Tripin (broer en zus) en Nui Sae-Aew. Op 1 december 2014 bestond restaurant Sala Thai 25 jaar. Het restaurant wordt aanbevolen door diverse tijdschriften/ boeken en sites zoals de Gault Millau als zijnde een van de beste Thaise restaurants van Nederland.
  Op de Hoogstraat 105 vindt u Thais voor Thuis voor afhaal en catering.

  Juist het combineren van gerechten/smaken maakt de Thaise keuken zo uniek en wordt daarom ook wel de Franse keuken van het oosten genoemd. Wij maken gebruik van alleen verse producten, waaronder ook wekelijks verse kruiden direct uit Thailand. Het is een zeer gevarieerde, gezonde en vetarme keuken, zeker de moeite waard om eens een bezoekje aan te wagen.

 • AIRCO en TERRAS !! 

uw naam

tekstbericht